Werkwijze

Vind de parel in jezelf. Wat is je ware essentie en wat kan alleen door jou gecreëerd worden? Waar word je diep van binnen écht blij van?

Tijdens een sessie, waarbij je ontspannen op de behandeltafel ligt, begeleid ik je bij ‘het voelen’ van jezelf, terug naar je essentie. Ik werk vanuit de visie dat alle antwoorden en oplossingen al in je zitten. Van nature zijn we al ‘heel’ en diep van binnen weten we ook precies wat we nodig hebben. Ik gebruik mijn intuïtie en werk vanuit de traditionele Hawaiiaanse kennis en wijsheden met als doel om jouw essentie volledig te laten ontwaken. Indien nodig gaan we terug naar de voorouderlijn of je vroege leven (conceptie, baarmoedertijd, geboorte) en ik kijk altijd naar wat jouw lichaam ‘verteld’. De eerste behandeling begint altijd met een kort intake gesprek. Aan de hand daarvan bepalen we samen een plan van aanpak.

Wat heb je nodig: je volledige toewijding en inzet. Je gaat het namelijk zélf doen. Het gaat om jou, jouw innerlijke wijsheid (eigen-wijsheid) en alles wat in jou besloten ligt. Ik loop slechts even met je mee en activeer je lichaam om optimaal aan de slag te gaan.

Het is nooit te laat om het leven te leiden waarvoor je geboren bent!

“ Anja is een liefdevolle coach die met beiden benen op de grond staat. Door de gesprekken ben ik me bewust geworden van mijn denk- en gewoontepatronen. En zeker zo belangrijk, kreeg in handvatten om hier iets mee te doen”. 

Annelies

“Mama, dat klopt hé wat Anja zegt. Anja is lief”. 

Noah, 6 jaar

“Ik ga iedere keer weer opgeladen naar huis, alsof ik even aan het stopcontact heb gelegen” 

Esther, 49 jaar

“De combinatie van gesprekken en even op de behandeltafel liggen zijn voor mij goud waard”. 

Peter, 55 jaar

“Bij Anja mag ik tenminste zijn wie ik ben” 

Floor, 9 jaar

“Je kunt voelen dat Anja met aandacht behandelt en op de één of andere manier weet ze telkens de juiste plekken aan te raken”. 

Joke

Contact

INNER BALANCE | Anja van Stralen
Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling               Achterbergsestraatweg 33, 3911 CR Rhenen
Tel: 06 51694810 | info@praktijk-innerbalance.nl

laatste blogs/evenementen