Energetisch ondersteunen

We leven in een snel veranderende wereld waarin ook de energie verandert. Op therapeutisch gebied zijn er inmiddels vele energievormen die met succes worden toegepast. Overigens heeft de kwantumfysica al lang aangetoond dat alles energie is. Alles is opgebouwd uit universele energie: de bomen, planten, het water, de zon maar ook wij.
Voor natuurvolken zoals indianenstammen, de Aboriginals of Masai is dit vanzelfsprekend. Er zijn diverse culturen die al duizenden jaren dagelijks universele energie toepassen. In Inda noemen ze het ‘prana’, in Japan ‘ki’, in China ‘chi’ en in Hawaii ‘mana’. Allemaal passen ze het toe bij bewegings-, meditatie- en genezingsmethoden.

Inmiddels ben ik me dagelijks bewust van deze energie en pas ik het met plezier toe. Energie is speels, actief, voedend en geeft daarmee ook energie! In mijn praktijk gebruik ik het, daar waar nodig en gewenst, bij mijn behandelingen. Dit gaat op gevoel en altijd in samenspraak.

Veel cliënten ervaren een behandeling in combinatie met het bewust laten stromen van universele energie als heel rustgevend en diepgaand. De behandeling wordt veel krachtigere en tegelijkertijd zachter. Na afloop voelen velen zich anders en rustiger; ze voelen (meer) zichzelf. Het is een stap om weer in balans, INNER BALANCE, te komen. Wanneer alles stroomt en trilt in onze eigen frequentie dan verdwijnen onze klachten als sneeuw voor de zon.

Alles in het universum bestaat uit golflengtes of trillingen. Volgens de kwantumfysica is er één moedertrilling waaruit al het andere is ontstaan: nulpuntsenergie. Net zoals in wit licht alle kleuren in potentie al aanwezig zijn, zo bevinden alle trillingen zich in een eerste vorm in nulpuntsenergie.

Deze energie kan ook chaos tot harmonie omvormen. Aangezien ziekte per definitie chaos is (beschadigde cellen, koorts, ontstekingen, tumoren etc.) keert deze energie dit proces van verval om. Er vindt een ontwikkeling plaats in de richting van herstel, vervolmaking maar ook van bewustzijnsverruiming. Ik heb ervaren dat contact met deze energie leidt tot snellere afname van pijn, vermoeidheid en ontstekingen. Verder ervaren velen een groter uithoudingsvermogen bij sport, betere concentratie bij werk en studie en een verhoogd energieniveau.

Contact

INNER BALANCE | Anja van Stralen
Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling               Achterbergsestraatweg 33, 3911 CR Rhenen
Tel: 06 51694810 | info@praktijk-innerbalance.nl

laatste blogs/evenementen